Personvern

Hvordan Rørkjøp håndterer personvern og personopplysninger

1. Behandlingsansvarlig

Rørkjøp Nett AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger på rorkjop.no. Vi er ansvarlige for at alle opplysninger du legger igjen behandles i henhold til gjeldene rettingslinjer på en forsvarlig måte.

2. Hvorfor vi må ha personopplysninger

I hovedsak er opplysningene vi samler inn forbundet med dine ordre og det vi trenger til å sende varene og motta betaling. For å kunne levere din ordre på best mulig måte spør vi etter Navn, Adresse, Postnummer, Mobiltelefon og e-post. Opplysninger som legges igjen i handlekurven vil ikke bli brukt til markedsføring eller delt med andre parter enn Bring og Schenker som trenger de samme opplysningene for å kunne transportere varene til ditt postkontor eller levere de til adressen din. Vår betalingsleverandør Klarna vil også ha opplysninger som er knyttet til betalingen din.

Rørkjøp har også en frivillig nyhetsbrevtjeneste. Denne kan du når som helst melde deg av og på på min side. Vi sender ikke markedsføring til din e-post med mindre du eksplisitt har samtykket til det. De opplysningene du da velger å legge inn lagres i tjenesten mailchimp, som også forholder seg til de nye personvernsreglene.

3. Personopplysninger og tredjeparter

Rørkjøp vil ikke utlevere dine personopplysninger til tredjepart unntatt når dette foregår med ditt eksplisitte samtykke, der det er påkrevd av oss ved lov, eller ved pålegg av domstol.

4. Dine rettigheter

Du kan når som helst kreve innsyn i personopplysninger Rørkjøp har registrert på deg. Du har også rett til å få eventuelle feil korrigert eller kreve sletting i henhold til lovverket.

Rørkjøp behandler selvsagt dine opplysninger konfindensielt og sikkert. Det er begrensninger på hvem som har tilgang til de og vi sørger for at de ikke kommer på avveie. Alle ansatte er kjent med rutiner for behandling og tilgang til personopplysninger.

Videre spørsmål kan rettes til kundeservice på 66 77 53 54 eller kundeservice@rorkjop.no